2024.03.27.

Szentlőrinckáta Község Hivatalos Honlapja

„Van egy falu, Lőrinckáta, határát sok bíbic járta, S meséli róla a fáma: – Így lett Lőrinc-, Bíbickáta." (B.A.S.A.)

SPORTHÍREK „SZENTLŐRINCKÁTA SPORTEGYESÜLET”

Sportolni vágyó fiatalok, középkorosztály, idősebb labdakergetők 2016.február 4-én elhatározták, hogy megalakítják „SZENTLŐRINCKÁTAI SPORTEGYESÜLET”-et.

A jelenlevő tagság egyhangú szavazással – többek között – elfogadta az alapszabályt, és megválasztotta az egyesület vezetőségét.Az alakuló ülést követően különböző igények fogalmazódtak meg a szakosztályok megalakítására. Legtöbben, elsősorban a labdarúgó szakosztály mellett foglaltak állást, de voltak, akik az asztalitenisz, röplabda, atlétikai szakosztályok életre hívását igényelték. Szakosztályok alakításával és az osztályok vezetésével kapcsolatos előkészítő megbeszélés időpontját a vezetőség február 22-én 18 órára tűzte ki, a Faluházban. 

A megbeszélésre mindenkit várunk, aki bármelyik sportágba, játékosként, irányítóként felelősséggel részt kíván venni.


Kivonat az alapszabályból: „Az Egyesület azért alakult, hogy elősegítse az ifjúsági, látvány- és tömegsport fellendítését, az egészséges életmódra nevelést, a szabadidő kulturált eltöltésének lehetőségét”… „a sportegyesülettel kapcsolatban levő oktatási, nevelési intézmények tanulóinak részére a sportolási, testedzési lehetőségek megteremtése,”….

Zombori Gábor vezetőségi tag 

About Author