2024.04.18.

Szentlőrinckáta Község Hivatalos Honlapja

„Van egy falu, Lőrinckáta, határát sok bíbic járta, S meséli róla a fáma: – Így lett Lőrinc-, Bíbickáta." (B.A.S.A.)

Szelektív hulladéktárolók osztása

KEHOP projekt keretében biztosított edényzet a csomagolási hulladékok gyűjtésének szolgálatában

Tisztelt Szentlőrinckátai Lakosok!

 Tájékoztatom Önöket, hogy a KEHOP-3.2.1-15-2017-00027 azonosító számú, a „Komplex hulladékgazdálkodási rendszer fejlesztése a Duna-Tisza közi régióban, különös tekintettel az elkülönített hulladékgyűjtési, szállítási és előkezelő rendszerre” elnevezésű projektet a Duna-Tisza Hulladékgazdálkodási és Környezetvédelmi Önkormányzati Társulás és az NFP Nemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Kft. konzorciuma valósítja meg, melynek egyik célja a közszolgáltatásba bevont ingatlanok azon részének edényzettel történő ellátása, ahol jelenleg az elkülönített hulladékgyűjtésre nem biztosított az edényzet. A papír, műanyag, fém anyagáramok házhoz menő gyűjtésének fejlesztését a beszerzésre került edényzetek kiosztásával kívánja megvalósítani. Szentlőrinckátán összesen 736 db gurulós edény kerül ingyenesen kiosztásra!

Az edényzetek kiosztsáról a DTkH Nonprofit Kft. –vel közreműködve Önkormányzatunk kiértesítette a lakosságot, amely lakossági értesítőt minden jelenleg is szerződéssel rendelkező háztartás megkapott.

Az értesítő hátoldalán láthatnak egy meghatalmazást, amelyet abban az esetben kell felhasználniuk, ha a szerződő fél, akinek a szerződés jelenleg is a nevén szerepel akadályoztatva van az edényzet átvételében.

A felhasználási helyekre vonatkozóan 1 db 120 literes, gurulós edényzet ingyenes átvételére az alábbi helyszínen és időpontban biztosítunk lehetőséget:

Helyszín:

Szentlőrinckáta Község Polgármesteri Hivatala (Szentlőrinckáta, Arany J. u. 26.)

Időpont:

2022. március 5. (szombat)                 8.00 – 16.00

Fontos!!! Az edényzet átvételéhez jelen értesítő, személyi igazolvány és lakcímkártya szükséges!!!

Kérem, hogy az edényzet helyes használatáról szóló tájékoztató anyagot legyenek szívesek átolvasni és az abban foglaltakat a jövőben betartani!

Szíves együttműködésüket köszönöm.

Szentlőrinckáta, 2022. február 25.

Tisztelettel:

Szabó Viola

polgármester

                                                                                                                            

                                                                                                                             

About Author