2024.04.24.

Szentlőrinckáta Község Hivatalos Honlapja

„Van egy falu, Lőrinckáta, határát sok bíbic járta, S meséli róla a fáma: – Így lett Lőrinc-, Bíbickáta." (B.A.S.A.)

A NAGYKÁTAI CSALÁD – ÉS GYERMEKJÓLÉTI KÖZPONT BEMUTATKOZÁSA

2016. január 1-jétől a Nagykátai Járás területén megalakult a Nagykátai Család- és Gyermekjóléti Központ. A Központon belül két csoport jött létre: az Települési és a Járási Csoport.

A Járási Csoport ellátottainak köre: a Nagykátai Járás illetékességi területén működő család- és gyermekjóléti szolgálatok ellátásában levő gyermekek és családjaik, akik vonatkozásában hatósági intézkedésre (védelembe vétel, ideiglenes hatályú kiemelés, nevelésbe vétel, családba fogadás) került sor, vagy annak megtételét tartják szükségesnek a szakemberek.

Szentlőrinckátán Török Erika esetmenedzser segíti Kókainé Mohácsi Edit családsegítő kolléga munkáját a védelembe vett és a családjukból kiemelt gyerekek vonatkozásában. Mind a családokkal, mind a jelzőrendszeri tagokkal tartani fogja a kapcsolatot, a családokat otthonaikban is felkeresi. Erika elérhetősége: 06/30-530-47-31, torok.erika@csaladgondozo.hu

Kollégáinkkal azon dolgozunk, hogy jó színvonalon, megfelelő szolgáltatást nyújtsunk a lakosság számára. Amennyiben észrevételük, javaslatuk van a Központ munkájával kapcsolatban, kérem keressék bizalommal Török Erika kollégánkat!

Szegedi Tamara

intézményvezető

About Author