2024.04.18.

Szentlőrinckáta Község Hivatalos Honlapja

„Van egy falu, Lőrinckáta, határát sok bíbic járta, S meséli róla a fáma: – Így lett Lőrinc-, Bíbickáta." (B.A.S.A.)

TÁJÉKOZTATÓ A HIVATAL MŰKÖDÉSÉRE HOZOTT ÓVINTÉZKEDÉSRŐL

TÁJÉKOZTATÓ

a Szentmártonkátai Közös Önkormányzati Hivatal Szentlőrinckátai Kirendeltségének

működéséről

A koronavírus járvány terjedésének megfékezése miatt a Szentmártonkátai Közös Önkormányzati Hivatal Szentlörinckátai Kirendeltségén az alábbi intézkedések kerülnek bevezetésre a lakosság és a Hivatalban dolgozók egészségének védelme érdekében:

A polgármesteri, alpolgármesteri és jegyzői fogadóórák határozatlan időre felfüggesztésre kerülnek.

A Hivatal ügyfélfogadási rendje – további intézkedésig – a megszokott időpontokban történik.

A Hivatalban a telefonos, valamint elektronikus úton történő ügyintézés válik elsődlegessé.

Az ügyintézés érdekében munkaidőben hívható telefonszámok és e-mail elérhetőségek a www.szentlorinckata.hu internetes portálon megtalálhatóak.

Ha elkerülhetetlen és halaszthatatlan a személyes ügyintézés, kérjük, hogy előzetesen telefonon időpontot egyeztetni szíveskedjenek annak érdekében, hogy a várakozás, torlódás elkerülhető legyen.

Amennyiben a várakozás elkerülhetetlen, úgy azt ne zárt helyen – a Hivatal épületében hanem a szabad levegőn tegyék, továbbá megjelenésükkor mellőzzék azon kísérőket, akiknek jelenlétére nincs szükség ügyük intézésekor!

A Hivatalban ügyfélfogadási időben egyszerre 5 főnél több ügyfél nem tartózkodhat.

A Hivatal épületében ügyfélfogadási időn kívül ügyfél nem tartózkodhat, mely alól kivételt képez a Hivatal hivatalos helyiségében megrendezésre kerülő házasságkötés ideje.

A Hivatalban megrendezett házasságkötésen a házasulandók és tanúik kivételével maximum 20 fő vehet részt. Ezzel kapcsolatban az anyakönyvvezető felveszi a kapcsolatot a jegyespárokkal. Az anyakönyvvezetőnek a szertartás és a gratuláció során kerülnie kell a testi kontaktust. Kérjük, Önök is hasonlóan járjanak el.

A I livatalba történő belépéskor mindenkinek kötelező a kézfertőtlenítés.

A Hivatal épületébe betegen belépni tilos!

Kérjük, hogy a veszélyhelyzetre figyelemmel csak halaszthatatlan esetben keressék fel a Hivatalt!

A fenti intézkedések az Önök és hozzátartozóik, valamint Kollégáink egészsége és biztonsága érdekében kerülnek bevezetésre, melyekhez szíves megértésüket és együttműködésüket kérjük. Az intézkedések visszavonásig érvényesek.

Szentlőrinckáta, 2020. március 16.

About Author