2024.04.09.

Szentlőrinckáta Község Hivatalos Honlapja

„Van egy falu, Lőrinckáta, határát sok bíbic járta, S meséli róla a fáma: – Így lett Lőrinc-, Bíbickáta." (B.A.S.A.)

TÁJÉKOZTATÁS A FENNMARADÓ ÉRDEKELTSÉGI HOZZÁJÁRULÁS MEGFIZETÉSÉRŐL

Tisztelt Lakosok!

         Tájékoztatom Önöket, hogy a Tápiómenti Települések Csatornamű Vízgazdálkodási Társulata által a víziközmű társulat tagjai részére (ingatlan tulajdonosoknak) „Fizetési felszólítás megtakarítási összeg befizetésével késedelembe esett lakás-előtakarékoskodó viziközmű-társulati tag LTP-szerződésének kiutalását követően fennmaradó hátralékáról” tárgyában megküldött levélben szerepeltetett LTP kiutalás után fennmaradó érdekeltségi hozzájárulás hátralék megfizetését banki átutalással és postai úton (sárga csekket igényelve) is megtehetik.

         Kérem, hogy azok a szentlőrinckátai ingatlantulajdonosok, akik a banki átutalás helyett sárga csekken szeretnék megfizetni a fennmaradó érdekeltségi hozzájárulás hátralékát legkésőbb 2018. november 21-ig jelezzék ezen igényüket Hivatalunk részére.

Az ingatlantulajdonosnak az ingatlan címét, és a befizető azonosító számát (levél jobb felső sarkában található) kell a rendelkezésünkre bocsájtania ahhoz, hogy a csekk igényléséhez a Tápiómenti Települések Csatornamű Vízgazdálkodási Társulata nagykátai irodájába ne legyen szükséges az ügyfeleknek külön-külön ellátogatni, hanem helyben az igényelt csekkek átvétele megtörténhessen.

Szentlőrinckáta, 2018. november 15.

Együttműködésüket megköszönve,

                                                                                                                                             Tisztelettel:

Szabó Viola sk.

polgármester

                                                                                                                                                                                                                            

About Author